The island Malta

För er som inte hängde med på geografilektionerna i skolan, här bor jag. Google Earth är ett helt fantastiskt verktyg alltså! Malta är ju verkligen en liten skit i jämförelse med t.ex. Sverige, storleksmässigt. Som ni ser så ligger vi nära både Sicilien och Afrikas kust. Men när man går längst strandpromenaden här så ser man bara hav, vi är helt ensamma här ute känns det som.
 
Allvarligt talat, Lustigt | | Kommentera

Måndag kl. 05.45

Tidig morgon, kaosnatt. Har haft en riktig inkräktare i rummet, en blodtörstig mygga har terroriserat mig hela natten. ÖVERJÄVLIGT. Kommer att jobba 7-15.30 hela veckan, så jävla tidigt, men men haha??

Veganfrukost - bananer och vatten!!


Allmänt | | Kommentera

Att handla mat

Här är historien om när Nora gick och handlade mat.
Nej men skämt-o-sido, har fett ont om mat och cash, men imon är det löning så det känns ju himla bra! Får ju dock bara lön för en veckas arbete så det blir ju ingen kalassumma direkt.  Idag är jag och Bella hemma själva, Charlie jobbar nattpass. Och imorgon ska jag upp vid 5 (!!!!!) för att vara på jobbet i tid, börjar nämligen 7. Kul. 
 
Det där med att köpa flygbiljett hem till Sverige i vinter verkar bli en riktig utmaning. Jag kommer att beöva flyga till Köpenhamn, vara framme mitt i natten och får försöka ta mig till Kungsbacka med något natt-tåg eller liknande med två stora kabinväskor. SPÄNNANDE. Och inte nog med det så är biljetterna dyra som fan och jag har ingen aning i världen om hur jag ska ta mig tillbaka till Malta i januari... Haha jävla ö. 
 
 & Ett stort grattis till min fina far som sprang Berlin Marathon idag och överlevde!! 
 
 
 
Allmänt | | Kommentera
Upp